Post by spinnonilfischmi on Mar 6, 2022 13:08:33 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Botworld Adventure ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Botworld Adventure IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodira neomejeno število kristalov ▞▞▞
▞▞▞ Botworld Adventure 2022 version ▞▞▞
Začne se v redu, a kot običajno udariš v zid. Edini način za napredek je odštevanje pravega denarja.
Všeč mi je igra, saj je verjetno najboljša mobilna igra, ki je včasih nekoliko moteča, a na splošno je mojstrovina. Edini razlog, zakaj sem tej igri dal oceno tri zvezdice, je, ker (nisem prepričan, če sem samo jaz) ne morem dostopati do Solo Cupa in Squad Cupa. Ali je to povezano s tem, kje živim? Pisalo je, da moram doseči neko raven čolna, kar sem storil, tako da je samo tam, razen da ne piše nič in ne more storiti ničesar, razen da premagam mojstre Arene. Pomagaj mi!
Botworld Adventure ভূমিকা নিয়ে খেলা mph
Botworld Adventure Rollespil sme
Ena najboljših iger odprtega sveta, dal bi 5 zvezdic. Toda ta igra je tako zaostala, da je ne morem pravilno igrati. Prosimo, odpravite to težavo.
Zadeti raven 12 in zdaj obtiča za nadgradnjo čolna 7. ravni, ki zahteva, da greste v nevarno območje, ki vam omogoča vstop samo enkrat vsakih 20 ur in pridobite 4 kose materiala iz kupov odpadkov. Zadel sem 5 kupov odpadkov brez sreče. Ubil sem mini šefa in nekaj razbojnikov in dobil nič. Igra je zabavna, toda res, če lahko nadaljujem z igranjem, če mi rng in dogodek s časovno steno preprečujeta napredovanje.
Bilo je zabavno, vendar je lepše, če ima način za več igralcev, a je še vedno všeč🙃
Pod "Kaj je novega" piše, da je posodobitev 29,4 MB, ko pa grem na posodobitev, želi, da počistim 1,45 GB. Sam prenos igre je bil le ~550 MB. Sploh ne navaja, kaj je novega v posodobitvi.
Dobra igra, vendar ni pvp in potrebuje več sredstev v trgovini
Izgubil sem turnir, ker me igra ni hotela naložiti v areno, absolutno srce parajoče, da izgubim toliko ostankov zaradi nečesa tako neumnega. Mora biti funkcija ponovnega izvajanja v igri, če sploh ne morem sodelovati v tekmi, kako jo lahko izgubim
To je nedvomno ena najboljših mobilnih iger, Botworld je prva mobilna igra, ki sem jo igral, v katero vlagam svoj čas in celo denar, saj lahko podpiram razvijalce in da igra napreduje in ima nove vsebine! Upamo na najboljše za to igro in njene prihodnje posodobitve!
Ta igra je dobra..preprosta zgodba..toda na žalost ne vem, ali je bila moja težava s telefonom ali igra, saj je igra zamujala in se obtičala na neki točki za nekaj minut
Igral sem prvih nekaj minut igre, pričakoval sem, da bo dobra, a ne neverjetno dobra. Mehanika je odlična, nadzor zna biti včasih moteč ampak mogoče sem samo jaz. Takšnih in dobrih iger ne vidim prepogosto. Od umetniškega sloga do prilagajanja in edinstvenosti vsakega bota je ta igra na splošno odlična. 5 zvezdic, brez dvoma.
Materiali čolna niso označeni v nevarnem območju. Kako naj ga sploh nadgradim, če ga ne najdem. Obžaloval sem nakup prvega prehoda. Kmalu bom odšel z eno zvezdico, če ne morem več napredovati, ker imam svojo težavo po e-pošti in ni odgovora.
To je neverjetno, všeč mi je bilo igranje in všeč mi je, kako lahko prilagodimo lik. Zelo uživam v tej igri, vendar imam predlog, ali lahko dodate vibracijo za zaslon pri kosilu rakete in možnost za povečavo kamere, poleg tega lahko dodate čas, kot sta noč in dan
Spoštovani razvijalec, cenim, vendar zahtevam odpravo težave s samodejno odjavo storitev Google Play
Pokemon meats Taktika ekipnega boja. Res izpopolnjeno in monetizacija izvedena na nevsiljiv način, zelo prijazen do ftp.
prosim, dajte XP BOOSTER ali INSTANT XP v Store za AI PLS in prosimo, prilagodite Mayoral Rewards. Traja več kot 50 dni v sezoni, ali lahko izkoristite 30 dni?
Tej igri sem želel dati 4 zvezdice zaradi njene edinstvenosti, vendar je nekaj pomanjkljivosti, ki jih morate odstraniti. Najprej optimizirajte to igro za telefone nižjega cenovnega razreda, nato nadgradite modele znakov .... samo malo in dajte več možnosti prilagajanja grafike. Rekel bi, da ima ta igra veliko potenciala, le malo jo morate izpopolniti. Bravo Devs❤️❤️👏 in vso srečo👍
Všeč mi je način te igre, vendar je moteče pogosto predvajanje oglasov in po 30+ minutah igranja je začela zaostajati in včasih prisilno zapreti, zlasti na svetu 3. Prosim, popravite te vrste zamikov, zelo zabavno je igrati zame .
Super igra do sedaj. Zakaj torej nizka ocena? Pri nadgradnji ladje 6 je postalo ogromen grindfest. Skupno je 15 nadgradenj ladij... Kakorkoli že, obstaja veliko bitk, ki jih je treba imeti, veliko nadgradenj za bote, veliko krajev za raziskovanje. Toda mletje tega smešno težko uvrstiti s polžjo hitrostjo je velik preobrat.
Dobra igra, vendar vas prisili, da se borite z vsakim sovražnikom na zemljevidu, prosim, nehajte, da je zanič zabavno. Vsak razbojnik na tem območju te napade, tudi če vem, da zmagujem v boju. Odtrga vaš rezervoar za popravilo in vam prepreči nadaljnje raziskovanje zemljevida. Zaradi tega zemljevida sploh ne morete raziskati. Popravi.
dobra igra, vendar včasih naključno zaostaja
F vas in vaša igra! Vaše LJUBLJENO nevarno območje je DOBESEDNIČNO nemogoče igrati! Preveč sovražnikov, z zelo manj zdravilnimi posodami in morate čakati cel dan?! Kaj imaš v mislih pri izdelavi teh sht??? Igrajte sami, obstaja veliko boljših iger odprtega sveta od tega najemača denarja. Temu bi dal -5 zvezdic, če bi lahko. Nič si ne zaslužiš. Uredi: še naprej brišem moj komentar? Kakšno 🤡.
Napaka, ko dosežem 100 %, želim igrati botworld upam, da bodo razvijalci to popravili
Ta igra je zelo zabavna! Bolj kot Pokemon, vendar druga različica. Svojega boste zgradili ne tako, da boste zbirali ostanke v odprtem svetu. Edinstvena grafika, zmogljivost in verjetno neverjetna igra. Upam, da bo vaša igra dodala več funkcij in bo nekoč postala znana igra. Zaslužiš si 5 zvezdic.
Odlična igra, podobna pokemonu, super zabavna, le da se dobesedno zruši vsakih nekaj minut, porabi več časa za ponovno nalaganje igre kot za dejansko igranje, imam dobro storitev in običajno nimam te težave z igrami z večjimi pasovnimi širinami, če bi se to dalo rešiti. daj tej igri 5 zvezdic enostavno.
Čudovita igra! Všeč so mi podrobnosti, ki so vložene v to, in kako zabavna je uporabniška izkušnja. To je dobro izpopolnjena igra brez resničnih vsiljivih oglasov. Vidim, da je bila v igro vložena skrb in kako edinstvena je igralna izkušnja. Uničevanje botov je tako zabavno 😄
Igra je zelo lepa in potem sem se soočil s težavo z iskanjem in njihova ekipa za podporo je težavo rešila zelo hitro, hvala lepa ekipa.
Dobra igra za prvi dan, nato pa na nivoju čolna 6 je vse OP. Nevarno območje je pretežko, ni smiselno in ne morete napredovati z denarjem ali drugimi sredstvi. Nekaj pregibov za delo. Prosim za nasvet.
Ordia Аркады jdmd
Počuti se kot Pokemon z roboti! Čeprav bitke običajno ne trajajo dolgo, so vse prej kot dolgočasne, a tek z rougelite plenom jih lepo šije! Ne bombardira me nenehno z oglasi, tisti, ki se jih odločim gledati, mi upravičeno koristijo. Zdi se mi, da je edina težava, ki jo imam pri tej igri, precejšen zamik, ki ga dobim med spletom, včasih pa se popolnoma zaklene. V letalskem načinu pa lahko zaženem igro z omogočenimi vsemi možnostmi delovanja. Komaj čakam, da vidim, kaj sledi!
Tone vsebine! Celotna igra je brezplačna, vendar obstaja sistem sezonskih vstopnic, ki zahteva vplačilo za dodatne nagrade. Kljub temu je še vedno veliko izbire za team building, tudi za brezplačne igralce. Tukaj je množica energetskih sistemov, a vedno se da kaj narediti. Boj je globok, vendar ni preveč zapleten. Poleg tega zelo ljubke živali.
Igra teče precej gladko, izgleda lepo, obstaja veliko število botov, ki so vsi res dobri, tudi običajni. V večini tekem bi bili grozni že v zgodnji sredini igre, toda v tej igri se lahko še vedno obdržijo v ekipi. Mislim, da edina stvar, ki mi ni všeč, je, da je v trenutnem stanju dragulje mogoče kupiti samo z denarjem, ne najti. A razen tega je to pokazalo, da gre nekega dne na konzolo.
bilo je res zabavno, a tudi precej hroščavo. zamrzne precejšnjo količino. Edit: z v1.1.1 je postalo bolje... in potem je postalo še toliko slabše z v1.1.4. 2 minuti, ko se nadzor igre zaklene. Dovolj je dolgo, da pridete v nevarno območje ali vodni pokal, nato pa bo zmrznilo in ga boste izgubili, ko boste znova naložili ...
Potrebujem način, da dobim določene dele, ki jih potrebujem, na višjih ravneh, se ne pojavljajo in jih ne morem kupiti v omejeni zalogi trgovin, razen morda 1 na teden, če imam srečo. V bistvu sem zaljubljen, razen če imam res srečo in zapravim pravi denar.
Super igra, zelo zabavna
Ne morem se prijaviti, tudi če ga ponovno namestim. Mi lahko kdo pomaga?
Obtičalo pri 100% nalaganju:")
Igra je odlična, ampak.... igram in preklapljam med tablico samsung s7 in telefonom, vendar se ne sinhronizirata, tako da je 1 račun kot 7. nivo, drugi pa 4. nivo. To je nadležno. Prosim popravi to...
je res zabavna igra in odlična igra, ko vam je dolgčas in nimate kaj početi