Post by spinnonilfischmi on Mar 6, 2022 13:05:34 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Monster High™ Beauty Shop ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Monster High™ Beauty Shop IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ פורצים מטבעות רבים ▞▞▞
▞▞▞ Monster High™ Beauty Shop 2022 version ▞▞▞
😍🥰
זה לא נתן לי לשחק והוא אמר להוריד עוד טפרים על פריטים מחנות Google Play והוא אמר בבקשה חכה דקה וישבתי לפחות שעה וזה עדיין לא עבד
אין הרבה שחקנים
אני חושב שהמשחק הזה היה מאוד מגעיל אם הכל היה בחינם. אני לא מבין למה מישהו ישלם כסף אמיתי כדי לפתוח כמה דמויות כשגם אם תסיר את ההתקנה של המשחק, הכסף יורד לטמיון. אין החזרים. מלבד הצורך לשלם כדי לקבל דמויות, אני בן 11. ואני מאוד נהנה משיער, איפור ואופנה. אם אתה רוצה דירוג של 5 כוכבים, אולי נסה להפוך את הדמויות ואת כל האביזרים בחינם בפעם הבאה.
כיף אין פרסומת
המשחק הזה הוא ממש כיף אבל יש תוספות שאתה לא יכול לסגור מהן אז אתה צריך להפעיל מחדש את הסגנונות שלך.
אני ממש מתגעגע ל-Monster High הישן, אני מקווה שהאתחול מחדש לא יהיה כזה
זה משעמם אתה מקבל רק שתי בנות להתלבש זה מטומטם ואתה לא צריך לשחק את זה אלא אם כן אתה נהנה להתאפר שלהם זה די כיף אבל עדיין אתה מקבל פחות כמו מה שבסרטון זה מראה שאתה יכול כל האפשרויות כאשר אם אתה רוצה את כל הבחירות האלה אתה צריך לשלם עליהן!
פשוט כיף לעביר את הזמן והמישחק מחשגז
Monster High™ Beauty Shop Rol Oyunu qou
אני כל כך אוהב את המשחק ואני ממש ממליץ עליו 😄
הילד שלי כל כך אוהב את זה ואני אוהב שאתה צריך לשחק את זה
המשחק הזה כל כך טוב ואתה יכול לעשות את השיער ולקבל אקססוריז ממתנות ועוד דברים אחרים שאתה יכול לעשות אבל דירגתי 3 כי יש רק 2 דמויות ואני חושב שיכולנו לקבל דמויות מהמתנות אז אפליקציה טובה יותר
Monster High™ Beauty Shop ایفای نقش swkt
👍👍👍👍👍
Monster High™ Beauty Shop ایفای نقش swkt
זה בסדר והנימוק שלי להגיד שזה בגלל שאתה צריך רק בנות ואז במספרה אתה לא ממש יכול להבריש או לעצב את השיער כל כך טוב והתלבושות הן עד כדי צבעוניות. זו דעתי וכנראה שהיא לא תשתנה אלא אם כן. תן לנו לקבל עוד דמויות ולשנות את הדרך של המספרה.
אני נהנה מזה זה מאוד מעניין הדבר שאני הכי נהנה ממנו זה לעשות תסרוקות אבל הדבר הגרוע ביותר הוא שיש לו רק שתי דמויות ואם אנחנו רוצים יותר אנחנו צריכים לשלם על זה
😍😍😍
זה טוב. אתה יכול בבקשה לתת לנו בובות נוספות אם נצטרך לקנות את כולן. זה די משעמם לעבוד רק על 2. באמת ישמח אם תעשה את זה. זו הסיבה שאני נותן לו 3 כוכבים מלבד זה שהמשחק מגניב. גם אתה יכול להגיע למקום שבו נוכל לראות את הצד האחורי של הבובה. קשה לעבוד רק מהחזית. בבקשה תגיב אם אתה באמת קורא את כל הפוסטים שלנו. קראתי את הקופסה החדשה של wats
לא נורא למה אני נותן כוכב אחד כי אנחנו לא יכולים לסובב את זה
זה מאוד מעניין אני אוהב את התלבושות שלהם והם מאפרים זה משחק טוב
זה משחק נהדר אבל לא כל כך אופי לא כל כך אביזרים לא כל כך הרבה דברים אז תחנונים לשנות את זה.
זה בסדר אבל הלוואי והיו לי יותר מ-2 דמויות לחתוך שם שיער וכאלה ואני אוהב את רובלוקס יותר מזה, האמת, המשחק הזה די מבאס צריך לעשות כל כך הרבה רכישות וזה מגוחך רובלוקס הוא כל כך הרבה יותר טוב מזה ואתה צריך להוריד את רובלוקס זה משחק מדהים ואתה צריך לחבר אותי בו ולהוריד אותו קוראים לי GachaLoverSavannah ואתה הולך להוסיף חברים ולהקליד את זה! בכל אופן אתה לא צריך להוריד את זה אני אשחק את זה אם אני משועמם זה די משעשע!
אני שונא את המשחק הזה בהתחלה אני אוהב את המשחק הזה, אבל כשקיבלתי משהו למודעה היו לי את אותם מגפיים ואני הולך לדווח על המשחק הזה. אז בכל מקרה וכשסיימתי לשים את התלבושת שלי הכל היה תקלה צוחק עליי מי אי פעם עשה את המשחק הזה הם עשו עבודה גרועה וגם היו לי רק 2 בנות זה היה לגונה כחול ופרנקי סטיין זה כל מה שהם נותנים לך וואו זה הכל הממ אני לא צריך להקשיב לאנשים שהם אמרו אל תורידו את זה משחק סבבה זה כל מה שיש לי להגיד😤😡😠😬
אני לא כל כך אוהב את המשחק אבל תחשוב על זה כשאתה מצלם את התמונה עם הקטן עם הפילטר שהכל מבולגן אז כאילו אתה צריך להוסיף עוד דברים אני לא ממש אוהב איך לעשות את הציפורניים אני אוהב אותם מאוד ארוכות זה הציפורניים היחידות שאני אוהב כשהן ממש ארוכות ומחודדות ממש מחודדות אבל אני פשוט לא כל כך אוהב את זה
משחקי זה פשוט כיף לי
Tower Defense - strategy games Estrategia hdqs
זה משעמם ממש מהר. יש רק שתי תווים שאתה יכול להשתמש והשאר נעולים. אני מציע שלמשחק יהיו דרכים אחרות לפתוח את הדמויות בחינם, אולי אפילו תגמולים כמו תלבושות או דמות בכל פעם שאתה מסיים דמות.
זה משחק חמוד מאוד לילדים ולמבוגרים אם אתה משועמם. התלונה היחידה שלי היא שאני מסוגל לפתוח רק 2 בנות, וזה אולי רק הטיפשות שלי. זה יהיה הרבה יותר כיף לפתוח את כולם. ואז הייתי על זה שעות. אבל בסך הכל מאוד חמוד.
לא אני בכלל 👎😒😐
אני אוהב את המשחק הזה בשביל הבת שלי כי היא משחקת מאוהבת במשחק הזה בבקשה תוסיפו כמה ציפורניים לבגדים בכל אחד בתודה אל תמחקו בחנות המשחק hehhehe
Monster High™ Beauty Shop როლური თამაშები iad
Monster High™ Beauty Shop Rol Oyunu qou
המשחק לא רע אבל המחירים יקרים לקנות דמויות אחרות אבל חוץ מזה זה משחק די טוב! לילדים זה משחק טוב לשחק אבל למבוגר לפי החלטתי אני חושב שזה יהיה טוב לשחק את המשחק הזה לילדים כמו שלי! תמשיך לעשות את העבודה הטובה עבור המשחק הזה ואולי תהפוך אותו למדהים באמת! חוץ מזה אני נותן לזה 4 כוכבים 👍
סבבה
משחק טוב
פחות כוכבים כי יש לו כל כך פחות דמויות לסגנן. זה צריך כסף ופרסומות להכל! שניים או כוכב אחד בשביל לתת לי לפחות לסגנן את השניים הראשונים
המשחק הזה יכול היה להיות משחק מצוין למשחק חוץ מזה שבכל פעם שיצאת מאופציה של סגנון כמו לעשות את תחנת השיער משהו (אם לא הכל) נהיה שחור לגמרי. אתה יכול בבקשה לתקן את הבעיה הזו ואולי אשקול לתת לה 5 כוכבים, כי כמו שאמרתי זה נהדר חוץ מזה שהוא הולך לשחור
מגניב
המשחק הזה מדהים אבל זה יכול להיות טוב יותר אם החבילות לא היו כל כך יקרות והלוואי שהייתי יכול לסגנן יותר משתי דמויות מצד שני הוא מאוד נחמד ויש לו הרבה שליטה