Post by spinnonilfischmi on Mar 6, 2022 13:02:34 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Madness - A Chef\u0027s Restaurant Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Madness - A Chef\u0027s Restaurant Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ nulaužti visus ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Madness - A Chef\u0027s Restaurant Games 2022 version ▞▞▞
😍🙄
Vienintelė priežastis, kodėl nesuteikiu 1 žvaigždutės, yra ta, kad žaidimas yra įdomus, bet savininkai nėra idealūs. 1. Ypatingi klientai. Jokių F2P galimybių, net mažiausiai vieną kartą per savaitę. Pinigų griebimas. 2. Negalite pasirinkti, kuriuos lygius šlifuoti, ir esate priversti „žaisti“ daugiau, jei norite progresuoti. 3. Trūksta atnaujinimų su deimantais. Nėra jokios priežasties išleisti stiprintuvus, nes jie yra nenaudingi. 4. Tikrai šaunus ir smagus žaidimas, bet monotoniškas. 5. Turiu daug pagrįstų argumentų, bet 500 simbolių nepadeda.
Parsisiųsti Indian Cooking Star: Fast Restaurant Cooking Games .apk 2.7.5 (naujausia versija), Android AppanChef.
Linksmas žaidimas, bet sumokėjau už tai, kad žaisčiau be skelbimų. Dabar vėl gaunu skelbimus ir negaunu brangakmenių, kai baigiu lygį. Vietoj to, turiu mokėti grynaisiais, kad gaučiau juos iš „kiaulės banko“. mokėjimas.
Prasideda gerai, bet kai patenkama į kitą pasaulį, jie jį taip apsunkina, kad tiesiogine prasme tampa neįmanoma praeiti.
Tam tikruose lygiuose tai tampa sunkiau, bet kai žinai, kad statai. Nebent ką nors nusipirksi žaidimui. Niekada nelaimėsi.
Pramogos, bet nelabai tinkamos treniruotės ar panašiai. Daugiausia yra atminties darbas, receptų kūrimas laiku. Turėjau gal dvi pamainas, kurios buvo kada nors. Toks greito užsakymo poreikis per penkerius gaminimo metus
Man patinka žaidimas. Tačiau aš turiu viską patobulinta ir nesvarbu, kiek kartų žaisčiau šiame lygyje, uždirbu pakankamai pinigų nenaudodamas maitinimo šaltinio, kurio neturiu. Aš neperku maitinimo šaltinio. Turėčiau sugebėti įveikti žaidimą.
Man patinka šis žaidimas... tai sukelia jaudulį žaidžiant. Bet kodėl jis visada registruojasi, kai bandau bakstelėti mano užsakymą. Jis neveikia... pls. ar gali tai sutaisyti? Labai sunku gauti kai kurių žinomų deimantų.
Man patiko šis žaidimas, kol neprasidėjo nuolatiniai skelbimai. Man patiko, kai galėjai žiūrėti skelbimus už atlygį. Geriausias būdas jums (kūrėjams) užsidirbti pinigų būtų išlaikyti tokius skelbimus, kokie jie buvo pradžioje, neprivalomi ir atlyginami. Jūs (kūrėjai) galite manyti, kad įdėdami daugybę skelbimų uždirbate daugiau pinigų, tačiau ilgainiui uždirbsite daugiau, nes neištrinsime programos iš nusivylimo. Tiesą sakant, mes mielai žiūrėtume skelbimus, kad gautume atlygį.
Gerai
Cooking Madness - A Chef's Restaurant Games Spillehall qqsn
Labai gudrus žaidimas, bet planuoti picą labai erzina. Tai turėtų būti padaryta kitu būdu
Tai baisu, jūs, vaikinai@ Zen gyvenimas, sakote keliems žmonėms, kad tai nėra aiškiai sutarta. Aš taip pat nesu lėtas šiame žaidime ir pastarąsias 3 savaites žaidžiau be pirkimo, palyginti su juo dėl nerimo, bet man tai kelia stresą. Skelbimai yra blogi, aš dažnai perku ir vis dar turiu skelbimų, kurie sustojo tik pirmą naktį. lygiai Kelias dienas praleidau visą dieną bandydamas praeiti neįsigijęs, o tada nusiperku ir mėgaujuosi. Pašalinimas išleido per daug
tai tikrai gerai, bet kai pasieksite savo lygį, labai lėtai judate toliau. Kalėdų lygis yra labai sunkus... nebent turite daug brangakmenių
Flying Superhero Robot Superhero Rescue Mission Cuaca osxj
Tai puikūs žaidimai, išskyrus tai, kad užtvankos reklama nutraukia jūsų žaidimą, todėl nebenorite jo žaisti, jei jie gali to atsikratyti, užuot apmokestinę, tai būtų puikus žaidimas
Tai buvo geras žaidimas, bet šis žaidimas nori daug atnaujinimų ir patobulinimų, o kai aš žaidžiu šį žaidimą, tai per daug kabojo Dėl šios priežasties aš skiriu 3 žvaigždutes ..Taigi, patobulinkite tai....
Žaidimas sąmoningai neįveikiamas. Užbaigti 3 lygį neįmanoma neįsigijus daiktų. Praėjusią savaitę naudojau daugybę stiprintuvų, kad įveiktume tą patį lygį.
Žaidimas iš tikrųjų yra gana įdomus, tačiau kai kuriuos lygius labai sunku įveikti be brangakmenių, kuriuos reikia tęsti, ar stiprintuvų, todėl daug reikia žiūrėti skelbimus. Maisto sunkvežimio renginys taip pat sunkus 4–5 lygiuose be stiprintuvų ar brangakmenių kad tave išgelbėtų.
Pradžioje buvo smagu žaisti, tačiau nepaskandinamų priedų skaičius labai nuliūdino žaidimą. Galiausiai tai privertė mane pašalinti programą.
Dėl to neįmanoma pereiti lygio, nebent esate pasirengęs išleisti pinigų, o tai gaila, nes tai geras žaidimas! Tačiau neatsisiųskite, nebent esate pasirengę išleisti daug pinigų!!! Jaučiu, kad tai visiškas apiplėšimas!
Puiku
Smagus, bet aiškiai sukurtas tam, kad jus patrauktų: kai tik pradėsite mokėti, jie nori imti vis daugiau mokesčių.
lunch rush hd restaurant games hacked version · 2021-05-11 03:01 ... sweet bakery chef mania baking games for girls ios cheats.
Žaidimas yra labai geras, aš žaidžiau kiekvieną dieną, yra didelė problema, ty jei turite banko sąskaitą pirkimui dimond, kad pasiektumėte lygį, aš neturiu banko sąskaitos, todėl bandžiau tiek daug kartų, bet neveikia, dabar pavargau Pašalinau šią programą👎🖐️
In this cooking game, you can choose from numerous decor styles, position furniture as you wish, and make a coffee shop totally yours by accentuating with
„Cooking Dream Alternatives“, skirtos „iOS“ - Geriausios ...
<6kefryz:6kefryz:6kefryz> <6kefryz:6kefryz:1kjhb7yv64pdz5w ...
The code of justinian laws, Fun english educational games, Top marketing ... Los santos at night song, Android not reading sd card, Fernando collor de mello
Per daug skelbimų ir neįmanoma laimėti kai kurių lygių nemokant.. 👎👎👎👎👎
Zucchini Spaghetti Bolognese - Cooking with Emma - free ...
In this new game of the series Cooking with Emma, help the cook to prepare the vegan Spaghetti Bolognese and use the recipe to try it at home as well!
Per daug skelbimų. Prieš pradėdami kiekvieną lygį, turite peržiūrėti skelbimą.
Tikrai sukelianti priklausomybę. Nors kai kurie lygiai yra gana sunkūs. Man tai patinka!!!
Kegilaan di Dapur - Game Restoran Juru masak Arked unn
Cooking Madness - A Chef's Restaurant Games ארקייד pma
<8euK9gM:8euK9gM:8euK9gM> <8euK9gM:8euK9gM ...
Bandžiau atsisiųsti tam tikrą lygį ir jis vis sustoja, maniau, kad tai mano tinklo ryšys, bet saugykla, bet vis tiek tas pats Tai vyksta pastarąsias kelias dienas ir aš nuo to pavargstu Kartais atsisiuntimas gali pasiekti 70 procentų ir jis iš karto sustos, visi mano duomenys švaistomi kiekvieną kartą. Pataisykite tai
Aš keičiu savo apžvalgą, deja, gavau atnaujinimą ir esu labai nepatenkintas, kad žaidimas mane nuolat paleidžia ir neleidžia net paliesti lygių. Net nežinojau, kad taip nutiks, jei taip nutiks, nebūčiau gavęs atnaujinimo 😠😠
kaip aš negalėjau užbaigti savo misijos?! kol aš bandau be stiprintuvų, man pagaliau nepavyko 2 surinkti tikslą! u verčiate mane naudoti stiprintuvą kiekviename žaidime rinkti tikslines monetas!! Turėjau mokėti du kartus, jei gaučiau pakankamai deimantų, kad galėčiau nusipirkti stiprintuvus!!! Koks godus!!