Post by spinnonilfischmi on Mar 6, 2022 12:39:05 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ World Football League ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ World Football League IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód generátor minden ▞▞▞
▞▞▞ World Football League 2022 version ▞▞▞
Egyiptom hun
Jó ötlet, rossz kivitelezés. A játékmenetnek munkára van szüksége (vezérlők és menük), és a grafika is megtehet némi munkát. Nem is kell valósághűnek lenniük, rengeteg focimeccsnek van rajzfilmszerű grafikája, csak egy kicsit tisztábbnak kell kinéznie.
Annyira szeretem ezt a játékot, hogy minden nap játszom, de a probléma az, hogy a játékosok lassúak a lövöldözésben, de a játék nagyon jó
Úgy érzem, igazi focit játszok, de a grafikája nagyon gyenge. Ezt a játékot probléma nélkül játszhatja. Ez csak a FIFA World Cup másolata, úgyhogy szerintem játssz ezzel a játékkal. Ha mondok valamit, nagyon elégedett vagyok. Ha nem tetszik a játék, hívhatsz. 🇦🇺.
Ez egy jó játék, de a lövöldözős gomb túl sokáig tart, rossz a vezérlés, és az irány nem megy arrafelé, amerre szeretném. A játék 2 pontot érdemel
Ez a játék jó, de a probléma az, hogy közel kerülsz a gólpasszhoz, mint ahogy passzolsz, vagy hosszú passzot lősz másutt, és nem tudod frissíteni, legyél fáradt ember, akié az 5 csillag
A legrosszabb játék, amit valaha játszottam, még a saját embereidet sem tudod irányítani. Amikor elpasszolom a játékos futását, ha azt akarom, hogy egy játékos erre az oldalra menjen, akkor átmegy a másik oldalra, a legrosszabb játék valaha😠😠😠
2020 Futera World Football Unique Display doboz - ITC Shop
Bár a játék nagyon jó, de kevés hibát kell javítani. Amíg a joystickot nyújtjuk, a mozgások még lassúak is, ami azt jelenti, hogy ha egy kicsit gyorsabban akarjuk mozgatni a játékosokat, az nem fog megtörténni.
Szörnyű. A kapus mindig bénázik. bedobja az öngólt. A bíró meg amikor nem csinál semmit a karakterem ad egy piros lapot
Ez egy fantasztikus játék lehet, ha csak néhány apró módosítást hajtanak végre a kezelőszerveken. A játékosok vezérlési beállításai a lassúak, és módot kell adni a vezérelni kívánt játékosok megváltoztatására, mert ha a játékosokat fent akarja hagyni, akkor nem teheti meg, mert a nyilas lejátszót kell használnia.
Nem sz@r
Nagyon-nagyon szép játék!Foci játékokat kerestem és láttam ezt a sztárjátékot!Olyan mint az igazi foci,Igazi játékosokkal,És nagyon klassz!Csak egy probléma, hogy kívülről kicsit hibás,de jó..Érzed igazi fociban játszol!
A futball szerelmeseként nagyon szerettem ezt a játékot. A grafika alacsony, és nagyon könnyen tudunk pontozni. Egyébként nagyon élvezetes. ⚡
NAGYON JÓ♡!!
Imádom a grafikát, de milyen focimeccsen láttad, hogy a csapat be van zárva
Kár a.több csapatért.és magyarország mért került ki mindenkinek benne kéne lenni
Jó csak hidegen minden ország
Elirja aneveket pl:Levandowsky-Lawundiwske. Am grafika fos 👹ezt leszamitva tökéletes játék!
NagyonTetszik
Ez a játék sok fejlesztést igényel, a csapatok nem ünneplik a trófeákat, és miért kell lezárni a többi versenyt, a két csillag csak az, amit élveztem egy kicsit
Egy ⭐
Fts15 és álom liga a 4.5 nem ez bár 3at meg ér a többihez képest
Szánalmas
विश्व फुटबॉल लीग खेलकूद fsdp
World FootBall League. Game Canvas. Sport. Hivatalos klub ... World Football League is the best football fun soccer game, bringing football on mobile to
Az ellenfelek gyorsabbak, míg a játékosaim lassabbak
Wow wow ez a játék fantasztikus és nagyszerű, szeretem ezt a játékot, de hagyja, hogy a kapus hangsúlyozzon gólt
A rak egyeki a. Faszat a meik csinalta temetobe a heje
Michel Platini (Rest of World) Football League v The Rest of the World 8/8/1987 at Wembley ... Shutterstock iOS rendszerre · Shutterstock Android készülékre
Grafika gyenge, vezérlés gyenge és nagyon lassú, újra és újra lekapcsolja a telefont
विश्व फुटबॉल लीग खेलकूद fsdp
Szörnyű játék ne vásároljon! - Olyan irányítható focijátékot kerestem, mint a DLS 22 vagy a Fifa mobil (egyébként jó játékokat ajánlok), amikor megláttam egy játékot és megnéztem a hirdetést... Ez akkora átverés, mert a hirdetésben egy streamer látható, ami normál fifát játszik, amit felvettek és azt mondták, hogy ott a játék. Amikor telepítettem és játszottam a játékkal, a grafika borzalmas volt, úgy tűnt, mintha egy kisgyermek rajzolt volna egy képet. Néhány passz nem működött. Nagyon nehéz gólt szerezni
Jelenleg a kiemelt bajnokság a Hungarian Football League (HFL), melynek döntője a Hungarian Bowl. Hétszeres magyar bajnokként a legsikeresebb hazai csapat a
A grafika egy f*s, de a játék tök jó
A valaha volt legrosszabb játék, a grafika sántít, és amikor játszol, ha a másik csapat lecsap rád, nem kapsz szabadrúgást, de amikor leküzd a másik csapatot, akkor ők kapnak szabadrúgást, ez a játék a legrosszabb játék vége, és annyira unalmas. A játékosoknak sokáig tart, hogy megküzdjenek a másik csapattal
Grafika és frissített lejátszók hozzáadása. Nincsenek átvitelek, amelyek az ismétléseket is elmentik.
Minden idők legjobb játéka. Imádom, ahogy a büntetőrúgás minden tökéletes. De egy dolog az, ahogyan más dolgokat szoktak a játék elé hozni, a di3 nem talál támogatást ehhez ...a valaha volt legjobb játék.
Nem. Rossz
Nagyon rossz kezelőszervek vannak. Azok telepíthetik, akiknek ügyes a keze és jártasak az érintőképernyőben.
Szar.mindig beragad az a foooooooooooooooooossssssssssss!!!!!!!!!
Hatalmas késedelem, amikor egyik játékosról a másikra vált. A karakterek nem abba az irányba mozognak, amerre Ön mutat.
FootLOL: Crazy Soccer! Action Football game 體育競技 rda
8 legjobb focijáték Androidra, hogy élvezze a FIFA-világbajnokság ...
The Golden Stars of World Football 2018 Metal Tags (Golden Shop) ... Sega World Club Champion Football 2016-2017 (Panini) ... Football League 2015.
World Football League Sportspel jtq
Őszintén szólva, bárcsak 0 csillagot adhatnék. A játék sebessége szörnyű. Nem számít, hányszor hibáznak szörnyen, a REFREE nem fúj, hanem csak akkor, ha enyhe szabálytalanságot követ el. Bármilyen szint felett könnyű, még csak nem is birtokolhatod a szokásos labdát. Ez ostoba módon lehetetlen. Az összes Touch Tao játéknak ennek a Trash-nek kell lennie? 🚮. Egymás után kellett törölnöm az összes játékukat. Mindegyik ugyanaz. A játék szintén elterjedt, és nem olyan jól fejlett, mint a dls, a fifa és a pes. Hulladék mb.